41gsm Silicon Coated Cooking and Steaming Paper

FOB Reference Price:Get Latest Price
$2,800.00 - $5,000.00 / Metric Ton | 1 Metric Ton/Metric Tons (Min. Order)
Shipping:
Support Sea freight
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Paper Type:
Baking Paper
Coating:
Coated
Coating Material:
Silicone
Coating Side:
Double Side
Compatible Printing:
Gravure Printing
Feature:
Greaseproof
Pulp Material:
Wood Pulp
Pulp Style:
Virgin
Pulping Type:
Mechanical Pulp
Place of Origin:
Zhejiang, China
Brand Name:
Guanglian
Model Number:
BP-2
GSM:
38-60gsm ,38/40gsm standard
Certifications:
FDA/SGS,ISO9001,QS
Oigin:
Hangzhou
Paper pulp:
Wood free
Greaseproof Grade:
Kit 7
Usage:
Cooking&baking,steaming,roasting,barbecuing and wrapping
Reusable:
3-5 times
OEM Service:
sheets,rolls and jumbo rolls
Delivery time:
30 days after receiving deposit of order
Payment terms:
T/T,L/C
Use:
For food baking,steaming,roasting,barbecuing and wrapping
Supply Ability
Supply Ability:
500 Metric Ton/Metric Tons per Month
Packaging & Delivery
Packaging Details
Baking paper
sheet:500/1000 sheets/ream wrapped by kraft paper or white cartons
Small roll: 1 roll/colored box, 24/48 rolls per carton
Jumbo roll: each roll wrapped by EPE,film and cardboard
Port
Shanghai/Ningbo
Lead Time :
Shipped in 30 days after payment

41gsm Silicon Coated Cooking and Steaming Paper

 

 

 

41gsm Silicon Coated Cooking and Steaming Paper

  1. Greaseproof,waterproof,high heat resistant,non-stick
  2. 100% virgin wood pulp
  3. Silicone coated on double sides
 

Cooking and steaming paper (also called baking paper/parchment paper) is made of 100% virgin wood pulp,Both sides is processed by food grade silicone, so that it is  oilproof,waterproof,non-stick and against  high temperature to 230 celsius degree.Thanks to these features, our baking paper is widely used  for food cooking,baking,steaming,roasting,grilling,freezing and food wrapping.

 

 

Substance

40g/m2±2g/m2

Thickness

0.05mm

Pulling Force

2KN/m

Peeling force

150N

Greaseproof

Kit 7 grade

Heat resistant

230 celsius at least for 20 minutes

waterproof

yes

Non-stick

yes

OEM service

yes

Certificate

FDA,SGS,QS,ISO9001,reach

 

 

 

OEM is available for us!

  

 

Hot Size

GSM

Packing

30cm x 5m/roll

38gsm-60gsm

Packed by four color printed box with metal cutter

1 roll/box,24 or 48 boxes/carton

30cm x 15m/roll

38gsm-60gsm

38cm x 5m/roll

38gsm-60gsm

38cm x 18m/roll

38gsm-60gsm

30cm x 120m/roll

38gsm-60gsm

Packed by four color printed box with metal cutter

1 roll/box,6 or 9 boxes/carton

45cm x 100m/roll

38gsm-60gsm

400mm x 600mm/sheet

38gsm-60gsm

Packed by craft paper or white corrugated box with plastic bag

500 sheets/box

450mm x 750mm/sheet

38gsm-60gsm

460mm x 710mm/sheet

38gsm-60gsm

Standard gsm is 38gsm and 40gsm

 

 

 

 
--Paper roll packed by printed box with cutter or not(1 roll/box,24 or 48 boxes/carton).
--Paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.
--Paper sheet packed by kraft paper or white corrugated box(500 or 1000 sheets/ream).
--OEM available 

 

 

 

 

Question 1:

Are you manufacturer or trade company?

Answer:

We are manufacturer and we can provide OEM sample order including substance, color, size and package.

Question 2:

Are your paper food grade? Do your company have certificate of your paper?

Answer:

Our paper can contact food directly and we have the certificates of FDA,SGS,QS,ISO9001,reach.

Question 3:

How about your package?

Answer:

--paper roll packed by printed box with cutter or not.

--paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.

--paper sheet packed by kraft paper or corrugated box.

Question 4:

What’s your delivery time?

Answer:

Our delivery time is about 30 days.

Question 5:

What’s your MOQ?

Answer:

5 ton

Question 6:

What’s your normal GSM?

Answer:

38gsm,40gsm

Question 7:

Can you provide the sample?

Answer:

We can provide the sample free, but you need to pay the freight charge. And if your sample is special, you also need to pay the sample charge.

Question 8:

What would your payment conditions be?

Answer:

We usually use T/T to pay. When we sign the contract, the customers should deposit 30% of the payment, the rest of the payment should be paid before the delivery.L/C is also available.